Appartementen aan zee

De meeste appartementen hebben de volgende faciliteiten:

  • Oppervlakte varierend tussen 70 en 100 m2
  • Woonkamer met open keuken
  • Balkon of een terras
  • Prachtig uitzicht op zee
Lees meer

Op deze pagina neem ik u mee naar Port Scaldis, een appartementencomplex aan de rand van Breskens. De drie gebouwen zien er vrij nieuw uit en hebben een maritieme uitstraling. Ze liggen direct aan de Westerschelde, zelfs nog buitendijks!

Eenmaal binnen word ik aangenaam verrast: wat een ruimte en comfort! Alle appartementen hebben een adembenemend uitzicht op zee. Ik krijg niet genoeg van het kijken naar de enorme zeeschepen en prachtige plezierjachten die voortdurend voorbij varen en een zandbank met luierende zeehondjes. En als ik op mijn balkon zit, kan ik de zee zelfs horen.

Heel fijn aan Port Scaldis is de ligging. Aan de westzijde grenst het gebouw aan de jachthaven. Hier kijk ik mijn ogen uit! Alle soorten pleziervaart vinden hier hun thuishaven, van het grootste zeezeiljacht tot het kleinste sloepje. Aan de oostzijde van Port Scaldis begint de zeedijk. Ideaal voor wandelen of fietsen: ik bevind me direct in de natuur.

De vakantieappartementen in Port Scaldis zijn een ideaal adres voor een vakantie in Zeeuws-Vlaanderen: rustig en comfortabel, van alle gemakken voorzien en zowel natuur als vertier zijn dicht bij de deur.