Vakantiepark

Vakantieparken

Genieten van de zon op uw huid, de frisse zeelucht opsnuiven, lekker uitwaaien op één van de schoonste stranden van Nederland en ’s avonds de zon in de zee zien zakken. Deze ervaringen zorgen voor een onvergetelijke vakantie! Op deze pagina wil ik u graag meenemen naar de vakantiehuisjes die Verhuurburo Zeeland op verschillende vakantieparken verhuurt. Allemaal op loopafstand van het strand. Hierdoor wordt het strand tijdens uw vakantie in Zeeuws-Vlaanderen uw tweede thuis! En als u even genoeg heeft van het strand, staat u binnen enkele minuten in het centrum van Breskens.

Accommodaties alle parken

Scheldeveste
Het eerste wat me opvalt aan Scheldeveste is het prachtig aangelegde, schone terrein en de luxe, ruime woningen. Doordat het park is aangelegd op de plaats van een voormalige vesting, is het omsloten door water. Het overdekte zwembad is bijzonder leuk voor kinderen. Er is ook een sporthal met cafetaria. Ook dit park ligt direct onder de duinen!

Lees meer

Schoneveld
Schoneveld ligt pal aan het strand, u hoeft alleen de duinen over. Dichterbij kan bijna niet! Bovendien is hier genoeg te beleven. Genieten van een hapje en een drankje én sportief zijn: tennissen, bowlen, jeu de boules spelen… Tijdens mijn verblijf doe ik het allemaal. En bij regen zoek ik mijn toevlucht tot het overdekte zwembad. Voor kinderen is er ’s zomers een springkussen en zijn er verschillende speeltuintjes.

Lees meer

Fort Soleil
Fort Soleil is voor mij de ideale combinatie van rust en de faciliteiten van een vakantiepark. Het ligt aan de rand van camping Zeebad, dat aan de duinen grenst. Over het park kan ik zo naar het strand lopen. Onderweg kom ik een kleine supermarkt tegen.

Lees meer

Het Heem
Dit is mijn lievelingsadres als ik op zoek ben naar rust en ruimte. Het heem is een woonwijk net buiten Breskens en ligt in een landelijke omgeving, op slechts 600 meter afstand van het strand. Lekker ontbijten in mijn mooie tuin en dan richting strand slenteren is wat ik hier het liefste doe. Doordat er in de wijk alleen bestemmingsverkeer komt, is het er aangenaam rustig.

Lees meer