Uber uns

Het kantoor van Verhuurburo Zeeland is gevestigd in een houten chalet aan de jachthaven van Breskens. Ik krijg meteen een vakantiegevoel als ik binnenstap. Hier werkt eigenaar Harrie Vreekamp samen met zijn team. Zeven jaar geleden is Harrie begonnen. Zodra hij begint te vertellen over zijn bureau, merk je meteen dat dit een man is met passie voor zijn vak.

Verhuurburo Zeeland verhuurt vakantiewoningen van particuliere eigenaren. Harrie: ‘We houden de woningen goed in de gaten en adviseren de eigenaren ook als we bijvoorbeeld zien dat het goed zou zijn om de woning te moderniseren. Hier profiteren onze gasten dan weer van.’

Het weer kunnen we niet veranderen, maar verder doen we er alles aan om onze gasten een zo aangenaam mogelijk verblijf te geven’, vertelt Harrie. ‘Huurders zijn voor ons gasten, die we graag een fijne vakantie willen bezorgen.’ Deze woorden tonen precies aan waar het verhuurbureau voor staat: gastvrijheid, flexibiliteit en behulpzaamheid. Het kantoor is dan ook zeven dagen per week dag en nacht bereikbaar en laat in de avond arriveren is geen probleem: de sleutel wordt dan klaargelegd in een speciale kluis.

Ik kan u van harte aanbevelen om een vakantiewoning te boeken bij Verhuurburo Zeeland.