Appartement aan zee

In de veelzijdige en karakteristieke vissersplaats Breskens ligt appartementencomplex Port Scaldis, op loopafstand van strand en Noordzee. Vanuit de zeer ruime en superluxe appartementen geniet u van een fantastisch zeezicht! De appartementen zijn een uitstekende vakantiebasis om de unieke, natuurlijke omgeving te verkennen.

De zeer ruime en super-de-luxe appartementen die hier liggen – met privéterras – bieden een uitzonderlijk mooi uitzicht op zee.

Port Scaldis is buitendijks gebouwd en daardoor direct aan zee en naast de jachthaven van Breskens gelegen. Het gehele complex bestaat uit 3 gebouwen en tussen deze gebouwen zijn 2 garage-ingangen naar de garageboxen in de kelder. Vanuit de garage kunt u met de lift naar het appartement.

Aan de achterzijde, achter de dijk begint het uitgestrekte polderlandschap met vele fiets mogelijkheden. Wilt u te voet vanuit Port Scaldis naar het dorp den wandelt u langs de jachthaven, vissershaven met restaurants en vishallen in een half uur naar het centrum van Breskens.

Bekijk alle appartementen van Port Scaldis

Bekijk alle vakantiehuizen aan zee

Bekijk ook onze vakantieparken