Badplaats Breskens

Breskens is een gezellige badplaats en een ideale uitvalsbasis voor talloze activiteiten in de omgeving. Met stranden dichtbij het centrum en prachtig gelegen aan de Westerschelde. Vanaf het strand heeft u een panoramisch uitzicht op de skyline van Vlissingen en op de grote schepen die voorbijvaren naar de haven van Antwerpen. Een vakantie in en rond Breskens is een absolute aanrader! Bekijk ons aanbod van vakantiehuizen op 1 van de prachtige parken of verblijf in een luxe appartement Port Scaldis.

Breskens is een uitstekende uitvalsbasis voor leuke activiteiten en dagtrips :

Er zijn vanuit de vissershaven van Breskens rondvaarten en vistochten op de boten van Rederij De Festijn. In de monding van de Westerschelde liggen vaak zeehonden op de zandbank De Hoge Platen. U kunt met Rederij de Festijn een excursie naar de zeehonden maken.

Het station van Vlissingen is met de snelle veerboot in ongeveer 20 minuten te bereiken. U kunt uw fiets meenemen zodat u vanuit Breskens ook op Walcheren kunt fietsen. De vaartocht over de Westerschelde is erg leuk en goedkoop.

Er is in Breskens is een busverbinding naar Cadzand (13 km), Sluis (17 km) en Brugge (36 km). U kunt winkelen in de Belgische badplaats Knokke (25 km), heerlijk mosselen eten in het voormalige vissersplaatsje Philippine (25 km) en fossiele haaientanden zoeken in Cadzand.

Wilt u een vakantiehuis boeken? Klik hier