Meer informatie over COVID-19

Beste gast,

Door Covid-19 bevinden we ons in een onzekere periode, wat ook veel invloed kan hebben op je vakantie. Om het zo makkelijk en duidelijk mogelijk voor jou als gast te maken, zetten wij de belangrijkste informatie voor je op een rijtje. 

Reizen naar Nederland is toegestaan. Wel vragen landen vaak een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag. Of een bewijs dat je bent hersteld van corona. Houd hier dus rekening mee als je naar Nederland wil reizen of terug naar je thuisbestemming. 

Aan het eind van je vakantie kun je eenvoudig een test aanvragen. Voor een PCR of Antigeen test kun je online een afspraak maken via https://afspraak.testenvoorjereis.nl/evenement/type

Vraagt het land waar je naartoe wil reizen om een PCR test? Dan kun je via dezelfde link de afspraak maken. De testuitslag ontvang je binnen 24 uur nadat je bent getest. De dichtstbijzijnde testlocaties zijn Terneuzen, Vlissingen en Middelburg. Indien je nog niet aan de overkant (zoals wij o.a. Vlissingen en Middelburg in Zeeuws-Vlaanderen noemen) bent geweest, kun je het afnemen van je test meteen combineren met een tochtje op de Ferry en een leuk dagje Vlissingen. 

Twijfel je om naar Nederland te reizen? Houd er dan rekening mee dat je buiten 4 weken voor aankomst kosteloos mag annuleren. Binnen deze 4 weken kunnen wij helaas geen geld meer teruggeven. 

Voor de huidige reisadviezen kun je deze website bezoeken:
https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen

Wij hopen u snel weer te zien en/of te ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Team Verhuurburo Zeeland,

+31 (0)117 38 39 40 

Toolbox | Zeelandveilig