Boekingsinformatie

Welkom in Zeeland!

Kiest u voor Verhuurburo Zeeland? Dan gaat u een fijne tijd tegemoet. Wij zijn gespecialiseerd in de verzorging van comfortabele vakantiewoningen aan de Zeeuwse kust. Wij bieden u de fijne basis die u zoekt voor uw verblijf hier, zodat u zich alleen maar hoeft te bekommeren om uw eigen rust en vermaak! Geniet dus onbezorgd van al het moois dat Zeeuws-Vlaanderen en omgeving te bieden heeft.

Reserveer uw vakantiehuisje online

Onze vakantiewoningen worden op onze website uitgebreid gepresenteerd met foto’s, gedetailleerde beschrijvingen, opsomming van de inventaris en van de op het park aanwezige faciliteiten, indien relevant. Direct na uw keuze voor een accommodatie, ziet u de beschikbaarheid en prijzen ervan. U kunt uw reservering verder geheel online afronden.

Hoe werkt het?

De woningen die wij aanbieden zijn in eigendom van particulieren. Zij willen het moois dat zij regelmatig ervaren - een fijn toevluchtsoord op een prachtige plek - ook delen met anderen en bieden hun woning ter verhuur aan bij Verhuurburo Zeeland. Wij nemen vervolgens onder andere de planning en het klantcontact uit handen. Het boeken van een vakantiehuisje is in elke door u gewenste periode mogelijk: u bent bij ons niet gebonden aan een week, weekend of midweek. Bovendien hanteren wij geen vaste aankomst- of vertrekdagen: u bent zelf volledig de baas over uw eigen vakantie.

Boekingsprocedure

Wilt u een vakantiehuisje bij ons boeken? Kies op onze website voor uw gewenste accommodatie. Vul vervolgens de gevraagde boekingsgegevens in, doe de (aan)betaling en verzendt de boekingsaanvraag. U ontvangt vervolgens de bevestiging van de reservering in uw inbox.

Heeft u vragen of wilt u nadere informatie ontvangen? Bel, mail of stuur een Whatsapp-bericht:

  • +31 (0)117 38 39 40
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • +31 (0)6 22 90 89 65