Boekingsinformatie

Welkom in Zeeland!

Kies je voor Verhuurburo Zeeland? Dan ga je een fijne tijd tegemoet. Wij zijn gespecialiseerd in de verzorging van comfortabele vakantiewoningen aan de Zeeuwse kust. Wij bieden jou de fijne basis die je zoekt voor jouw verblijf hier, zodat je je alleen maar hoeft te bekommeren om je eigen rust en vermaak! Geniet dus onbezorgd van al het moois dat Zeeuws-Vlaanderen en omgeving te bieden heeft.

Reserveer een vakantiehuisje online

Onze vakantiewoningen worden op onze website uitgebreid gepresenteerd met foto’s, gedetailleerde beschrijvingen, opsomming van de inventaris en de - op het park aanwezige - faciliteiten, indien relevant. Direct na jouw keuze voor een accommodatie, zie je de beschikbaarheid en prijzen ervan. Je kunt je reservering verder geheel online afronden.

Hoe werkt het?

De woningen die wij aanbieden zijn in eigendom van particulieren. Zij willen het moois dat zij regelmatig ervaren - een fijn toevluchtsoord op een prachtige plek - ook delen met anderen en bieden hun woning ter verhuur aan bij Verhuurburo Zeeland. Wij nemen vervolgens onder andere de planning en het klantcontact uit handen. Het boeken van een vakantiehuisje is in elke gewenste periode mogelijk: je bent bij ons niet gebonden aan een week, weekend of midweek. Bovendien hanteren wij geen vaste aankomst- of vertrekdagen: je bent zelf volledig de baas over jouw eigen vakantie.

Boekingsprocedure

Wil je een vakantiehuisje bij ons boeken? Kies op onze website voor jouw gewenste accommodatie. Vul vervolgens de gevraagde boekingsgegevens in, doe de (aan)betaling en verzend de boekingsaanvraag. Je ontvangt vervolgens de bevestiging van de reservering in je inbox.

Heb je vragen of wil je nadere informatie ontvangen? Bel, mail of stuur een Whatsapp-bericht:

  • +31 (0)117 38 39 40
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • +31 (0)117 38 39 40