Over Verhuurburo Zeeland

Vind het ideale vakantiehuisje in Zeeland aan het strand!


Verhuurburo Zeeland heet u graag van harte welkom in de gezellige badplaats Breskens. Hier komt u letterlijk en figuurlijk op adem! Het comfort, de rust, ruimte en zilte zeelucht van Zeeuws-Vlaanderen doen iedereen goed. Wij bieden onze gasten daarbij een unieke ervaring met vakantiehuisjes in Zeeland aan zee, en ontlasten daarmee bovendien de particuliere eigenaren van deze vakantiehuizen en appartementen. In welk vakantiehuis viert u de volgende strandvakantie?


“Wij verhuren comfortabele particuliere vakantiehuizen in Zeeland”


Goed onderhouden vakantiehuisjes in Zeeland aan zee


Voor ons staat het gemak en de ontspanning van onze gasten voorop! Wij bieden een unieke ervaring met ons aanbod van comfortabele particuliere vakantiewoningen, vlakbij kust en strand. Daarbij ontlasten we de particuliere eigenaren, door het contact en de verhuur volledig uit handen te nemen. Omdat we een zorgeloos verblijf voor onze gasten erg belangrijk vinden, zijn we nauw betrokken bij de vakantiehuisjes die we verhuren. We inspecteren de woningen en appartementen regelmatig en adviseren eigenaren over noodzakelijk onderhoud en modernisering. Niet kwantiteit, maar kwaliteit van de woningen staat bij ons voorop! Een goed onderhouden vakantiehuis is van belang voor het optimale verblijf dat we ook u willen bieden. Hoewel Zeeland de meeste zonneuren heeft van Nederland, kunnen we de zon helaas niet voor u reserveren. Fijne, comfortabele en schone vakantiewoningen wél. Zodat u - ook tijdens een regenachtige dag - kunt genieten van een ideale vakantie in Zeeland aan het strand.


Uw vakantie, uw planning!


Bij ons bent u de baas over uw eigen vakantie. Niet alleen het vakantiehuis, maar ook de looptijd en aankomstdatum en -tijd heeft u geheel in eigen hand. Wij beperken onze gasten niet tot een (mid)week of weekend: van één nachtje tot zes nachtjes aan de Zeeuwse kust is bij ons gewoon mogelijk. Een vakantie draait om vrijheid, niet om beperkingen. Dezelfde flexibiliteit hanteren wij in onze aankomsttijden. Ons kantoor - aan de jachthaven van Breskens - is zeven dagen per week bereikbaar. Arriveert u voor 9.00 uur ‘s morgens of na 19.00 uur ‘s avonds? Dat is geen enkel probleem! In dat geval leggen we de sleutel van uw vakantiehuisje klaar in een speciale kluis die u zelf kunt openen. Zo garanderen we de flexibiliteit die we onze gasten zo graag bieden.


Waarom boeken bij Verhuurburo Zeeland?

  • Vrijheid: geen (mid)week of weekend. Kies zelf het aantal verblijfsdagen!
  • Flexibiliteit en gemak: Kom aan wanneer het u het beste uitkomt.
  • Comfort: schone, comfortabele vakantiehuizen in een mooie omgeving, bij zee en strand.