Over Verhuurburo Zeeland

Vind het ideale vakantiehuisje in Zeeland aan het strand!


Verhuurburo Zeeland heet je graag van harte welkom in de gezellige badplaats Breskens. Hier kom je letterlijk en figuurlijk op adem! Het comfort, de rust, ruimte en zilte zeelucht van Zeeuws-Vlaanderen doen iedereen goed. Wij bieden onze gasten daarbij een unieke ervaring met vakantiehuisjes in Zeeland aan zee en ontlasten daarmee bovendien de particuliere eigenaren van deze vakantiehuizen en appartementen. In welk vakantiehuis vier jij de volgende strandvakantie?


“Wij verhuren comfortabele particuliere vakantiehuizen in Zeeland”


Goed onderhouden vakantiehuisjes in Zeeland aan zee


Voor ons staat het gemak en de ontspanning van onze gasten voorop! Wij bieden een unieke ervaring met ons aanbod van comfortabele particuliere vakantiewoningen, vlakbij kust en strand. Daarbij ontlasten we de particuliere eigenaren, door het contact en de verhuur volledig uit handen te nemen. Omdat we een zorgeloos verblijf voor onze gasten erg belangrijk vinden, zijn we nauw betrokken bij de vakantiehuisjes die we verhuren. We inspecteren de woningen en appartementen regelmatig en adviseren eigenaren over noodzakelijk onderhoud en modernisering. Niet kwantiteit, maar kwaliteit van de woningen staat bij ons voorop! Een goed onderhouden vakantiehuis is van belang voor het optimale verblijf dat we ook jou willen bieden. Hoewel Zeeland de meeste zonuren heeft van Nederland, kunnen we de zon helaas niet voor je reserveren. Fijne, comfortabele en schone vakantiewoningen wél. Zodat je - ook tijdens een regenachtige dag - kunt genieten van een ideale vakantie in Zeeland aan het strand.


Jouw vakantie, jouw planning!


Bij ons ben je de baas over jouw eigen vakantie. Niet alleen het vakantiehuis, maar ook de looptijd en aankomstdatum en -tijd heb je geheel in eigen hand. Wij beperken onze gasten niet tot een (mid)week of weekend. Een vakantie draait om vrijheid, niet om beperkingen. Dezelfde flexibiliteit hanteren wij in onze aankomsttijden. Wij leggen de sleutels van de geboekte accommodatie op de dag van aankomst in een kluis (de gegevens hiervan ontvang je een aantal dagen voor aankomst), waardoor je op ieder tijdstip na 15 uur kunt arriveren.


Waarom boeken bij Verhuurburo Zeeland?

  • Vrijheid: niet enkel een (mid)week of weekend.
  • Flexibiliteit en gemak: kom aan wanneer het jou het beste uitkomt.
  • Comfort: schone, comfortabele vakantiehuizen in een mooie omgeving, bij zee en strand.