De Visserijfeesten in Breskens: groot feest vol vis en vermaak

De visserijfeesten in Breskens zijn een ware traditie. Het is dan ook bijzonder, leuk én lekker om deze feesten zelf eens mee te maken

Live muziek, vis en kermis


Al sinds 1953 worden in Breskens de Visserijfeesten gevierd: jaarlijks een groot en gezellig evenement voor iedereen. Zo zijn er optredens van bekende Nederlandse artiesten, spelen er verschillende bands en straatartiesten en wordt er een grote braderie met allerlei leuke kraampjes georganiseerd. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn er voor de kleine vakantiegangers ook twee kermissen om te bezoeken, boordevol kinderattracties. Op de grote jaarlijkse rommelmarkt speurt u naar tweedehands schatten.

Visserijmuseum en visje happen


Met al dat entertainment vergeet je bijna dat het hier om de visserij gaat! Voor een kustplaats als Breskens een belangrijke bron van inkomsten en van plezier. Als bezoeker van de Visserijfeesten kan je nu ook de vissersschepen van dichterbij bekijken, bezoek je het Visserijmuseum of neem je deel aan een rondvaart. Wat je echt niet mag overslaan: eet een gratis visje in de vismijn! 
Lees hier meer over het actuele programma van de Visserijfeesten in Breskens.

Wat een geluk: na een dag feest vieren is uw vakantiehuisje in Breskens gelukkig dichtbij. Veel verse vis gewenst!