Klassieke vuurwerkshow in chique badplaats Knokke

Knokke - een dorp in de gemeente Knokke-Heist - wordt gezien als dé chique badplaats van de Vlaamse kust. Bezoek Knokke voor een goed diner, een middag flaneren langs het water en natuurlijk voor de jaarlijkse vuurwerkshow. Knokke ligt op 25 kilometer van Breskens. 

Kleurrijk vuurwerk en klassieke muziek


Jaarlijks zie je in Knokke op het strand een spectaculaire, internationale vuurwerkshow, gesynchroniseerd met klassieke muziek. Voor velen is het jaarlijks vaste prik eind augustus: luisteren en kijken naar een explosie aan kleur en geluid. 

Spektakel aan het Zeeuwse strand


Op de bewuste avond, eind augustus, loopt het langzaam vol aan de kust van Knokke. De terrassen zitten er overvol, de spanning hangt in de lucht. Om 22 uur is het zover! De muziek start zachtjes en de lucht kleurt roze, blauw en geel. Met het luider worden van de muziek, wordt ook het vuurwerk feller en harder. Een harmonisch spel van vuurwerk en muziek volgt, terwijl alle ogen op het strand en de terrassen omhoog zijn gericht. Bent u - alleen, samen of met uw gezin - in Zeeland of Zeeuws-Vlaanderen eind augustus? Bezoek dan zeker de spectaculaire vuurwerkshow in Knokke. 
Lees hier meer actuele informatie over het evenement.