Rondvaart met rederij De Festijn

Als je dan vakantie viert aan de Zeeuwse kust, dan mag een rondvaart natuurlijk niet ontbreken. Een in Yerseke gebouwde mosselkotter (schip) werd volledig verbouwd naar een schip voor de recreatieve passagiersvaart in Breskens. Daarbij doet het schip zijn naam eer aan: het is een feestje om met ‘de Festijn’ te varen!

Het hele jaar door kan je in Breskens rondvaarten maken met rederij De Festijn, op hun gelijknamige schip. De omgebouwde mosselkotter wordt elke vier jaar gekeurd. Stap op in de Handels- of Westhaven, waar u gratis kunt parkeren. Ga via de lange loopbrug aan boord, toegankelijk voor zowel ouderen en gehandicapten als kinderen. Iedereen aan boord? Trossen los! 
Zeevogels spotten


Aan boord van De Festijn is een ruime, overdekte kantine waar u droog kunt zitten. Indien de bar bemand is, is er een ruime keuze aan eten en drinken. Het allerleukste van de tocht is natuurlijk het genieten van de omgeving: zie de zee en hoort het klotsen van het water tegen de boot. Huur een verrekijker aan boord en spot zeevogels. Vraag meer informatie over de vissen die in het water leven en de natuur van Zeeuws-Vlaanderen. Geen zin om te spotten? Zit achterover en geniet. Dat geluid van water kan opwekkend werken… heeft u hoge nood? Gelukkig zijn er twee toiletten aan boord, daarover geen zorgen dus. 

Sportvissen met De Festijn

De Festijn organiseert af en toe sportvistochten. Hiervoor zijn benodigde materialen aan boord en huurhengels aanwezig. Zelfs voor zeeaas kan de rederij zorgen. Een goede vaart én vangst gewenst!