Sfeervol spelen bij Landgoed In de Morelleput

Aan de rand van natuurreservaat ‘De Blikken’ ligt het Landgoed In de Morelleput. Hier geniet je van de spelletjesschuur, het groen en natuurlijk een drankje in De Theetuin. 

Na een fietstocht over de dijken langs het natuurreservaat De Blikken - dat door de combinatie van water en weiland vele vogelsoorten aantrekt - is het heerlijk om een stop in te lassen bij Landgoed In de Morelleput, daar waar de fruitbomen je welkom wuiven. 

Van aardappelveld naar theetuin met appelgebak


Het landgoed - eerst een aardappelveld en sinds 2002 een landgoed van 14 hectare met een woonhuis, B&B, tuin, schuur en theehuis - is een lust voor het oog. Vooral met de bloeiende fruitbloesems in het voorjaar. De Theetuin (geopend tussen april en september) biedt allerlei theesoorten, sappen, koffies en lekker gebak uit eigen oven. Vooral de appeltaart met appels uit eigen boomgaard mag u niet missen. 


Spelletjesschuur voor kinderen van nul tot tachtig


Niemand hoeft zich te vervelen op het landgoed, maar vooral kinderen niet! Naast de grote tuin zijn er in het wagenhuis allerlei archeologische vondsten uit de omgeving te bewonderen. Spelletjesliefhebbers halen hun hart op bij de krulbolbaan of de jeu de boulesbaan. Of in de spelletjesschuur met oude Vlaamse volksspelen. Bezoek Landgoed In de Morelleput voor een gegarandeerd ontspannen dagje uit met het hele gezin.