Speelpark Groede Podium

Een ideaal uitstapje voor een zonnige lentedag met het gezin is een fietstocht naar speelpark Groede Podium. De route erheen voert dwars door een natuurgebied omringd door water. Het park zelf ligt lekker beschut tussen de bomen. Groede ligt op slechts 6 kilometer afstand van Breskens.  


Klimtorens en waterspeeltuin


Groede Podium is een verrassend groen speel- en informatiepark in de Groese polders en direct achter de kust. Hier raken kinderen niet uitgespeeld! Er zijn speelkubussen, klimtorens, een labyrint om in te verdwalen en een waterspeeltuin om in te spetteren tijdens warme dagen. 


Leren over bunkers en dieren


Kinderen gaan in het speelpark op avontuur op de vele paden en spelen rondom de bunkers op het terrein. Wilt u meer over die bunkers weten? Dat kan, in het informatiecentrum. Het park deelt u met kleinere dieren als geiten en konijnen. Vlak buiten het park lopen herten en ezels. Natuurlijk geniet u zelf ook van al dat moois en leuks én van een hapje en drankje op het terras. Groede Podium is vrij toegankelijk van zonsopkomst tot zonsondergang. Goed genieten in Groede!