Appartementen Port Scaldis

Oosthavendam 1, 4511 DA, BreskensBekijk op kaart
  • Parkeren
  • Aan zee

Het ultieme zicht op de zee, dat biedt appartementencomplex Port Scaldis. De ruime appartementen bieden alle luxe die je wenst, met de zee letterlijk aan je voeten.

In het veelzijdige en karakteristieke vissersdorp Breskens ligt het appartementencomplex Port Scaldis, op slechts een paar minuten lopen van het strand en de Noordzee. Deze appartementen tonen direct waarom u voor Breskens koos als vakantiebestemming, met een fantastisch uitzicht op de zee. De appartementen zelf zijn zo ruim en weids als het zeezicht en bovendien van alle gemakken voorzien. Híer kom je echt tot rust en eigenlijk hoef je de deur er niet eens voor uit. Al is de omgeving daar dan weer te mooi en divers voor. Port Scaldis is een goed startpunt voor een avontuurlijke verkenningstocht door Breskens en Zeeuws-Vlaanderen. 

Luxe appartementen met privé terras en zeezicht


Appartementencomplex Port Scaldis ligt naast de dijk en daarom direct aan zee én pal naast de jachthaven van Breskens. Het complex bestaat uit drie gebouwen met zeer ruime en luxe appartementen, waarvan de meeste over een privéterras beschikken én natuurlijk dat uitzonderlijk mooie uitzicht op de zee. Tussen de drie Port Scaldis-gebouwen zijn er twee entrees naar de garageboxen in de kelder. Hier parkeert u uw auto en neemt u de lift naar uw appartement, waar alles aanwezig is wat u nodig heeft. Een complete keuken met vaatwasser, badkamer mét ligbad en zelfs toiletartikelen, mocht u die vergeten zijn. Wilt u even naar iets anders staren dan de zee? Er is een tv met kabelzenders aanwezig, net als gratis supersnelle WiFi. Maar wie wil er nu online, als er offline zoveel moois te zien is? Beleefde u de zonsondergang of zonsopkomst ooit zo intens? 

Wandel langs de havens naar Breskens aan Zee


In een appartement van Port Scaldis ontwaakt u met zeezicht en longen vol zilte zeelucht. Dat doet iets met mensen. Het geeft zowel rust als energie en lust om op avontuur te gaan. Gelukkig voor u biedt de omgeving van Breskens landschappen en natuur die het ontdekken meer dan waard zijn. Achter de dijk begint een breed polderlandschap waar u uitstekend kunt fietsen. Ook leuk: fiets naar nabijgelegen vestingstadje Sluis. Zowel in Breskens als Sluis zijn de winkels en restaurants de hele week geopend. Na een middag fietsen is niets lekkerder dan ‘s avonds langs het strand en richting de vissershaven van Breskens te wandelen of een glas wijn te drinken bij strandpaviljoen Breskens aan Zee. 

Zien we u snel bij Port Scaldis? 

Afstanden vanaf appartementencomplex Port Scaldis

  • 
Zee: 20 meter

  • Strand: 1,8 km

  • Centrum Breskens: 1,2 km

  • Knokke: 32 km
  • 
Brugge: 43 km
Lees meer Lees minder