Landgoed de Lente

4511 PC, BreskensBekijk op kaart

Landgoed de Lente is een klein, landelijk bungalowpark midden in de Zeeuwse natuur. Hier waant u zich voor even op uw eigen boerderij, met zicht op het polderlandschap en op wandelafstand van zee en strand. Wat wilt u nog meer voor uw weekend of weekje weg in Zeeland?!

Het ideale vakantiehuisje voor gezinnen met kinderen


‘Landgoed de Lente’: de naam doet een belofte die het vakantiepark zeker inlost. Kijk uit het raam en u realiseert: u bent op een landgoed. Door de nabijheid van strand en zee voelt het er zelfs in het najaar een beetje als voorjaar, vooral als de zon schijnt. U heeft geluk: in Zeeland laat de zon zich relatief vaak zien. De huisjes op het landgoed zijn ruim, licht en modern ingericht. De omheinde tuinen zijn ideaal voor gezinnen met kinderen of huisdieren. Het landgoed biedt geen faciliteiten zoals een zwembad of supermarkt en juist dit onderscheidt Landgoed de Lente van andere vakantieparken. Als bezoeker kunt u zich onderdompelen in de royale rust die het vakantiehuisje en de landelijke omgeving u bieden. Slechts op een paar minuten afstand zijn alle faciliteiten ruimschoots aanwezig, in Breskens en omgeving. 


Landelijk luieren en langs het Zeeuwse strand kuieren


Met het strand en centrum van Breskens op 1,5 kilometer afstand, verplaatst u zich in een mum van tijd van de landelijkheid naar het vertier dat de badplaats u biedt. Word wakker in de landelijke rust, lees en boek, luister naar vogels en zie het gras groeien. Stap op de fiets of maak een mooie wandeling naar het centrum voor een lunch in de haven en sluit de dag af met een diner aan het strand. Hoe dan ook begint en eindigt elke dag goed, op Landgoed de Lente. 

We zien u graag tegemoet op het landgoed! 

Afstanden vanaf Landgoed de Lente

  • 
Zee: 1 km

  • Strand: 1 km

  • Centrum Breskens: 750 m
  • 
Bushalte: 600 m

  • Winkels: 740 m

  • Zwembad: 2 km
Lees meer Lees minder