Vakantiepark Fort Soleil

4511 RP, BreskensBekijk op kaart
  • Fietsverhuur
  • Strand
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Speeltuin
  • Snackbar

De verwijzing naar de zon in de naam ‘Fort Soleil’ is niet toevallig: de meeste van de 65 half vrijstaande vakantiewoningen mét parkeerplek voor de deur, hebben een tuin op het zuiden. U geniet hier dus optimaal van de zon!

De vakantiehuizen op vakantiepark Fort Soleil in Breskens zijn ruim van opzet en voorzien van alle comfort voor een zorgeloze en ontspannen vakantie. Naast fijne huizen, biedt het park allereerst een uitstekende ligging, vlakbij het strand. Kinderen vermaken zich daarnaast opperbest in de speeltuin, op het speelveld of in het zwembad. Voor frietjes of een biertje is strandpaviljoen ‘t Halve Maentje slechts een kleine wandeling weg. 


Wandel vanaf je vakantiehuisje naar het strand


Het gezellige bungalowpark Fort Soleil ligt onderaan de duinen en grenst aan een camping direct aan de kust van Breskens. Na het ontbijt wandelt u dus eenvoudig - met handdoek, emmertjes en schepjes in de hand - over de camping naar het uitgestrekte Noordzeestrand en de zee van Zeeuws-Vlaanderen. Naast het strand heeft Breskens en omgeving nog veel meer moois te bieden. Het vakantiehuisje van Fort Soleil biedt een goede basis voor mooie tochten door de omgeving. Per fiets bijvoorbeeld ziet u niet alleen veel meer van de natuur, maar ruikt en hoort u de zee en de vogels die het gebied kenmerken. Fiets eens langs de pittoreske dorpjes, prachtige boerderijen, bossen en kreken die dit gebied óók kenmerken. Heeft u na zo’n tocht trek gekregen? Zet dan koers naar het centrum van Breskens!

Bruisende badplaats Breskens


Het centrum van badplaats Breskens ligt slechts 1.5 kilometer en tien minuutjes van Fort Soleil vandaan. U rijdt, fietst of wandelt er zo heen, bij voorkeur natuurlijk over het brede zandstrand: een ideale ochtend- of avondwandeling. Eenmaal in Breskens ontspant u op één van de vele terrassen. Of u organiseert een picknick met verse broodjes van de bakker. Of u geniet gewoonweg van het maritieme karakter van deze kustplaats. Bezoek dan zeker ook de oude vissershaven en wandel langs de moderne jachthaven. Is het te warm voor een wandeling? Er zijn allerlei watersporten te beoefenen! Neem een duik, stap op een paddleboard of spring in een bootje. Ziet u de blauwe vlag wapperen aan de kust? Dat betekent dat de stranden schoon en veilig zijn.

Veel plezier gewenst in vakantiepark Fort Soleil!


Afstanden vanaf vakantiepark Fort Soleil


  • Zee en strand: 750 meter

  • Centrum Breskens: 1,5 km
  • 
Bushalte: 1 km
  • 
Supermarkt: 2,5 km
Lees meer Lees minder